tirsdag 10. mai 2011

BRYLLUPSLISTE

Den perfekte gave skal appellere til alle sanser og gi langvarig glede”

Velg varer for 10% av gavebeløpet
Opprett bryllupsliste hos Hansen & Co og etter bryllupet velger dere som brudepar fritt varer for 10% av beløpet som gjestene har kjøpt for. Kjøper gjestene eksempelvis gaver for samlet kr. 20.000,- kan dere velge varer for kr. 2.000,-. Dette kan også kombineres med gavekort.

En god bryllupsliste Årlig har vi over 200 brudepar som setter opp bryllupsliste hos oss.  Det har gitt damene hos Hansen & Co god erfaring i å hjelpe brudeparet med å sette opp en spennende ønskeliste.
Å sette opp en bryllupsliste har mange fordeler. Dere som brudepar får gaver som faller i smak. Og en bryllupsliste gjør det langt lettere for gjestene å finne en gave som dere virkelig ønsker dere.
En god bryllupsliste bør inneholder varer i flere prisklasser. Men et godt råd er å ikke være for beskjedne i valgene. Ofte slår flere gjester seg sammen og gjestene ønsker gjerne å gi en skikkelig og varig gave. Det er også lurt å sette opp mange ønsker slik at gjestene har mange gave alternativer.
Et godt tips er å opprette en blogg med informasjon om bryllupsfeiringen. Her kan dere også legge ut informasjon om bryllupslisten.

Gavebordet
Når gjestene samles til bryllupsfest og gavene strømmer på blir det ofte litt kaotisk. Som regel kommer gavene pakket i gavepapir og gavene er i tillegg gjerne pakket i en mer eller mindre hyggelig gaveske. Det innebærer mye arbeid med å pakke ut og resultatet er ofte at gavebordet ikke ser veldig innbydende ut.
Det har vi tatt konsekvensen av . Derfor tar vi som regel gaven ut av gaveesken og pakker den med flid inn i cellofan slik at gaven presenteres på en spennende måte og gaven kan settes rett på gavebordet.

Gaven
Gjennom våre mange gode merkevareleverandører samt reiser i inn og utland arbeider vi hele tiden med å se trendene og sette sammen et spennende sortiment. Vi setter stor krav til våre leverandører og vi setter store krav til produktenes design, farger og kvalitet. Gjennom sortiment, presentasjon, varekunnskap og service ønsker vi å være en inspirator og ide’ bank for våre kunder. Og vil alltid  forsøke å gi dere som brudepar og deres gjester en opplevelse utover det vanlige.
Etter vår mening samarbeider vi med de mest spennende merkevareleverandørene innenfor kjøkkenutstyr og interiør, noe som gir dere mange spennende gavemuligheter å velge mellom.
Vi ønsker dere hjertelig velkommen og vi lover å gjøre vårt beste for å bidra til en fantastisk bryllupsfeiring.

Lykke til!

Hilsen damene hos Hansen & Co

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar