lørdag 30. april 2011

EN GOD RØDVIN FOR "LETTE RETTER"

































SPENNENDE VINTIPS FRA LENE
Vi er veldig glad for at Lene vil dele sine tips med oss. Lene er utdannet vinkelner ved Gastronomisk Institutt i Oslo. Før Lene ble en av damene på Hansen&Co arbeidet hun 25 år i restaurantbransjen. Hun har fagbrev både som kokk og servitør. Lene har også jobbet som lærer innenfor faget.

EN GOD RØDVIN FOR "LETTE RETTER"
Påsken er over, og mange av oss har "godte lov". Men vi unner oss gjerne et glass vin. Denne gangen har jeg valgt en lett rødvin som passer godt til "lette retter" som kylling, pasta og pizza. Dette er en vin som er helt ung og som skal drikkes nå, ikke lagres.

"Tommasi Valpolicella Classico 2010" (Varenr. 3053301) som koster kr. 135,- kommer fra Veneto, nord-øst i Italia, og er laget på klassiske druer; Rondinella, Molinara, Corvina. Classico betyr at druene kommer fra de beste vinmarkene i området.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar