onsdag 20. april 2011

EN LITEN PÅSKEHILSEN TIL VÅRE MANGE VENNER
Som fjerde generasjon eier siden olderfar etablerte Hansen&Co i 1892 har jeg lært meg å verdsette tradisjoner. Påsken er også en tradisjon som betyr mye for meg. Den inneholder hyggelig samvær med familien og gode venner, lange skiturer over glitrende snødekte vidder, herlige rastepauser med kakao og solbrente ansikter, deilig mat tilberedt med omhu, en god bok og ikke minst tid for ettertanke. Kort og godt et fullkomment sosialt samvær.

Den siste måneden har vi hos Hansen&Co beveget oss inn i et annet sosialt samvær. En sosial verden formidlet gjennom en digital skjerm og en sosial verden som vi ikke har tradisjon for.

Men du verden så hyggelig det er å se hvor mange venner Hansen&Co har. Etter en måned med blogg har vi ca 7.500 besøkende og etter bare 2 uker på facebook er våre innlegg lest over 60.000 ganger. Over 800 har klikket liker øverst på facebook siden for å bli oppdatert på nye innlegg.

Selv om vi setter umåtelig pris på at du følger oss på blogg og facebook blir vi enda gladere for å se deg i butikken. Ingen ting er som å treffes face to face!

God påske!
Hilsen Anne
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar