søndag 10. april 2011

KOS DEG MED RØDVINSTODDY PÅ PÅSKETUREN!









SPENNENDE VINTIPS FRA LENE
Vi er veldig glad for at Lene vil dele sine tips med oss. Lene er utdannet vinkelner fra Gastronomisk Institutt i Oslo. Før Lene ble en av damene på Hansen&Co arbeidet hun 25 år i restaurantbransjen. Hun har fagbrev både som kokk og servitør. 
Lene har også jobbet som lærer innenfor faget

RØDVINSTODDY
Slik lager du den:
Bruk en flaske rimelig rødvin.
Foreksempel Boheme til kr. 74,90. 
(Boheme får du også i kartong.)
Bruk saften av en appelsin og en 1/2 dl rørsukker.
Hell alt i en gryte og varm sakte opp mens du rører. Det skal ikke koke. 
(La den koke hvis du ønsker at alkoholen skal fordampe)
Skal du ha toddy med på tur er det lurt å forhånds varme termosen med varmt vann. 

God tur!




2 kommentarer:

  1. Så gøy at dere har fått blogg. jeg er jo stamkunde hos dere..he,he.
    Herlig blogg.

    SvarSlett
  2. Koselig å høre fra en stamkunde!!

    SvarSlett