mandag 30. mai 2011

PÅ BESØK HOS GREENGATE

Med sine koselige tekstiler og serviser har danske Greengate blitt utrolig populært. Som en av de største forhandlerne i Norge blir vi invitert ned til forhåndsvisning av nye kolleksjoner. Nylig var vi i København og fikk presentert den nye vinterkolleksjonen som kommer til høsten. Vi har mye å glede oss til! Den nye koppen på bildet under er en av mange nyheter. Den populære Fay serien, som ble lansert i vår, kommer i en kjempefin rødfarge. 


Bak Greengate, som ble etablert i 1993, står ekteparet Mona og Jesper Christensen. Mona drev butikk og boblet over av ideer til nye varer som hun savnet i butikken. Jesper har sin bakgrunn fra reklamebransjen og sammen står de for design og den kreative utviklingen av Greengate konseptet. Flemming Nordstrand er medeier og har ansvar for det kommersielle. Greengate har hatt en fantastisk utvikling og eksporterer til en rekke land. På bildet over ser dere Jesper og en designer som arbeider med kolleksjonen for neste sommer. De henter mye av inspirasjonen fra gamle tapetbøker.


På bildet under ser vi vårens store nyhet. Fay er den mest populære serien Greengate noen gang har lansert. Vi har nylig fått inn en ny stor sending. Velkommen inn!


3 kommentarer:

 1. Lag mer fly red!!!!!!!! Vi visste ikke at dere skulle slutte med det designet. Dårlig gjort mot oss som samler!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anita. Beklager at vi ikke har svart deg før. Etter at vi lanserte våre nye nettsider www.hansenco.no har vi ikke vært aktive på bloggen vår. Når det gjelder Green Gate så har vi dessverre ingen kontroll på hva de velger å ta ut av sortimentet. Green Gate er en produsent som satser på å komme med nyheter hele tiden og lar gamle modeller går ut.

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett