søndag 31. juli 2011

DEILIGE BÆR, FRUKTER OG GRØNTSAKER


Det er nå de må nytes, alle de deilige ferske bærene, fruktene og grøntsakene.   

lørdag 30. juli 2011

EN FRISK ROSEVIN I SOMMERVARMEN


Nå som sommervarmen har lagt seg over Sørlandet får du kanskje lyst til å sette deg ute i godstolen og nyte en frisk sommervin. Vi foreslår rosevinen Leitz Pinot Noir som kommer fra Rheingau, et fantastisk vinområde i Tyskland. Denne produsenten lager gode syrefriske viner. Rosevinen kan gjerne nytes alene eller sammen med lette retter av fisk og lyst kjøtt. Nyt soldagene......

Leitz Pinot Noir rose 2010. Kr 139.-. Varenr 9120201

GODE VINTIPS FRA LENE. Lene Sandø Hartveit er utdannet vinkelner ved Gastronomisk Institutt i Oslo. Før Lene ble en av damene hos Hansen&Co arbeidet hun 25 år i restaurantbransjen. Hun har fagbrev både som kokk og servitør. Lene har også undervist i faget.

torsdag 28. juli 2011

NYHET FRA GREEN GATE!Den utrolig populære Fay serien fra Green Gate kommer nå også i en koselig rød farge. Green Gate lanserer den nye fargen for forhandlerne på messer i august og september. Men som en av de største Green Gate forhandlerne er vi så heldige at vi allerede har fått inn mange av nyhetene i butikken. Tekstiler og tallerkener kommer senere. 

onsdag 27. juli 2011

MORGENSTUNDEn stille morgenstund med koselige varer fra Hansen&Co. Bord og stol fra Bruka Design. Termokanne fra Stelton. Servise og pute fra Green Gate. Serveringsbrett fra Lena Lindahl. Velkommen!

onsdag 20. juli 2011

GRIP DAGEN


Grip dagen, skap dine øyeblikk, bruk alle dine sanser, nyt detaljene, gled dine nærmeste, del med dine venner.......


tirsdag 19. juli 2011

LOSENS STUE


En av våre gode kunder har på en beundringsverdig måte videreført sjelen i det gamle loshuset ytterst på den nøgne ø. Det går i hvitt og herlige klare blåfarger inspirert av kystkulturen og havet. Det gamle er kombinert med en moderne plastrye fra Pappelina og kopphåndkler fra Lexington. På hyllen over den koselige gruen har de tatt vare på gamle grytelokk fra Høyang. 

mandag 18. juli 2011

GAMLE DØRER MED SJARM

Vi har latt oss sjarmere av gamle dører som vi i sommer har kommet over i den Sørlandske skjærgården. I vår tid hvor alt skal være så perfekt er det så herlig med det enkle og ufullkomne. Nyt de nydelige fargene og det koselige veggskapet øverst til høyre.

søndag 17. juli 2011

BRUKA


Bruka Design i Stockholm har designet de gøye og populære skålene og muggene med skrift. Skålene kommer i flere størrelse og farger. Noen av skrift variantene ser du på bildet. 

lørdag 16. juli 2011

SØTE MUFFINS

Ta med barna og bak søte muffins i våre fine silikonformer. Formene finnes i "guttefarger" og "jentefarger"  


lørdag 9. juli 2011

BILDER FRA HANDELENSDAG

HANDELENSDAG I KRISTIANSAND SENTRUM 
Dagen som arrangeres årlig første torsdag i juli, er en unik opplevelse. Det vrimler av kjøpeglade mennesker og når butikkene åpner kl. 7 om morgenen er det fra første stund kø ved kassene. Vi retter en stor takk til alle våre fantastiske kunder som bidro til at Handelensdag nok en gang ble en festdag! Vi var 10 stykker på jobb og vi gjorde vårt ytterste for at ventetiden skulle bli kortest mulig. Beklager at vi denne dagen ikke har anledning til å pakke inn gaver. Vi gleder oss allerede til neste år! På gjensyn:)

Hilsen damene hos Hansen&Co

tirsdag 5. juli 2011

PIKNIKKURV

Foto: SpisDrikkLev
Damene hos Hansen&Co har fylt kurven med teppe fra Lexington, fransk limonade, sylteglass........  
Nyt dagen i dag, den er din!

søndag 3. juli 2011

SUPERPRAKTISK GRILLMATTE

Den superpraktiske grillmatten i non-stick på 27x38cm forhindrer grillmaten fra å sette seg fast på grillristen og falle ned i grillen. Perfekt ved grilling av fisk, skaldyr, grøntsaker, pizza og hakket kjøtt. Maten fjernes enkelt fra grillmatten og den er lett å rengjøre. Matten som koster kr. 69,- egner seg også utmerket som underlag i stekeovnen. Velkommen inn!